Igralne urice v Vilinskem gaju

Razpisujemo IGRALNE URICE v Zasebnem vrtcu Vilinski gaj, Peršonova 1, Ptuj

Komu so namenjene?

  • Otrokom s starši od 1. leta do vstopa v šolo, ki se želijo priti poigrati in nas spoznati.

Kaj prinašajo?

  • Druženje, spoznavanje prostora, programa ter vzgojiteljic, možnost za pridobivanje informacij.
  • Otrokom so na razpolago kvalitetne igrače iz raznovrstnih naravnih materialov, kar blagodejno vpliva na zdrav razvoj čutov.

OTROK V LUČI ANTROPOZOFSKE MEDICINE

VABILO

na predavanje

OTROK V LUČI ANTROPOZOFSKE MEDICINE,

ki bo v torek, 6. 11. 2018, ob 16.30 v Vilinskem gaju.


Antropozofski način zdravljenja pomeni nadgradnjo šolske medicine v holističnem smislu. Medtem ko se klasična šolska medicina usmerja predvsem na telesne simptome bolezni in njihovo zdravljenje, se antropozofski zdravniki bolezni lotevajo celostno; poleg telesnega dogajanja vključijo tudi duhovno, duševno in čustveno videnje.

Celodnevna brezplačna družinska prireditev - Vozičkanje

2018-08-vozickanje

V ustvarjalnici igrač zasebnega vrtcaVilinski gajpa bodo izdelovali ograjice za živali iz lesa. V vilinskem igralnem kotičku se bodo lahko otroci tudi preizkusili v podiranju stolpov, si naredili čudežno vrvico ali pa se samo malo poigrali in se odpočili. Na Rožnem gričku pa boste lahko obiskali dobro vilo v njeni votlinici – morda vam izpolni skrito željo.

7. ptujski dobrodelni vege bazar

Društvo PoTUJ skupaj s festivalom Arsana in številnimi prostovoljci to soboto pripravlja že sedmi Ptujski dobrodelni vegetarijanski bazar. Kot vsakič v poletnem času se bo odvijal v čudovitem notranjem dvorišču kavarne MuziKafe na Ptuju.

Festival DOJIVA SE 2018

Nekaj najlepšega kar obstaja, za stkat povezavo med materjo in otrokom, prva izkušnja brezpogojne ljubezni in zaupanja, ki traja vse življenje. Lepo povabljeni na festival, za tiste, malo večje otročičke pa bo poskrbljeno v našem igralno-ustvarjalnem kotičku, lepo povabljeni! 

http://www.dojiva.se/ptuj/

Facebook Vilinski gaj

Facebook Mezinčica